Mijn eerste blog

Welkom by Stiksels by Aaf


Mijn eerste blog is een feit! Ik ben Aafje Martens van Stiksels by Aaf. Ik heb twee prachtige kinderen, Roos van 6 en Bing van 5. Ik woon met Joost en onze kindjes in het centrum van Amsterdam. Het is soms best een drukke boel met z'n viertjes op 58 m2!

 

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met kleding maken. Het is echt mijn passie. Ik word er iedere keer weer heel gelukkig van om iets te creëren met mijn eigen naaimachine. Daarom wil ik jullie met veel plezier meenemen in de wereld van zelf kleding maken!

 

In mijn blog wil ik jullie laten zien hoe leuk het is om te naaien. Naaien is makelijker dan je denkt als je weet waar je op moet letten. Wat je zoal kan verwachten zijn tutorials, inspiratie, patronen, uitleg over stoffen, welke stof je het best kunt gebruiken voor welk patroon, mijn creaties en  een kijkje achter de schermen bij Stiksels by Aaf. Want wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van een eigen naaistudio? Behoorlijk wat, kan ik je zeggen!  

 

 

De eerste horde heb ik genomen: het maken van een website. Iets wat totaal nieuw is voor mij! Neem nu de fotografie van de site. Ik wilde een deel van mijn eigen werk van het afgelopen jaar op de foto zetten. Whaaaa… dacht ik. Waar moet ik beginnen en waar haal ik de tijd vandaan? En als ik mijn eigen creaties wil fotograferen, zal ik ook iemand nodig hebben die míj op de foto zet! Gelukkig heb ik daar iemand voor gevonden: mijn schoonzus Mia. En ik heb ook al een begin gemaakt met de andere foto's. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, dus mijn website mag nu eindelijk ook online! Yeah! Kijk maar snel: www.stikselsbyaaf.nl. Wat vinden jullie ervan?

 

 

Dit zijn de foto’s geworden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0