Stoffen inslaan op het Stoffen Spektakel!

Stoffen inslaan op het Stoffen Spektakel

 

 

 

Na zo'n inspirerende workshop zeefdrukken, is het nu hoog tijd om stoffen in te slaan! Een van de plekken waar ik mijn stoffen vandaan haal is het Stoffen Spektakel in Haarlemmermeer. Dit is een grote stoffenbeurs voor consumenten. Je kunt hier echt alles vinden. Van kinderstoffen, voeringsstoffen, tafelzeil tot bruids- en gordijnstoffen. En natuurlijk ook fournituren. De toegang is gratis en met stoffendealers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is het natuurlijk een geweldige plek om nieuwe stoffen te vinden.

 

 

 

Ik had met een vriendin om 10:00 uur bij de ingang afgesproken. Het was voor mij de tweede keer op deze beurs. Eerst loop ik altijd een rondje om te kijken wat er allemaal ligt. En meestal zie ik dan door de bomen het bos of eigenlijk door de stoffenkramen de stoffen niet meer! Eerst maar even een kopje koffie. Rustig kijken wat ik nu echt nodig heb en dan inslaan.

 

 

 

Deze keer kwam ik thuis met 6 meter spijkerstof, 5 meter joggingstof, 1 meter sweatstof en 1 meter tricot. Ook heb ik een snijmat gescoord voor het zeefdrukken.

 

Waar ik ook heel erg blij mee ben, zijn de boxen voor mijn klosjes garen. Eerst lagen deze los in een paar doosjes en je raadt het al... altijd alle garen in de knoop. Maar dat is nu dus verleden tijd. En ik kan voorlopig weer vooruit met deze verzameling. Ook wel nodig ook, want binnenkort ga ik op naaiweekend!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0